Weer thuis!

Wat een lange, lange, lange, lange reis. Naar Hong Kong is het 9 uur vliegen. Het entertainmentsysteem is wel een uitvinding hoor.. je kunt helemaal zelf bepalen wat je wil zien of horen. Ik heb in geval het 19e seizoen van America's Next Top Model gekeken... pfft... je moet wat op zo'n vlucht. We waren gelukkig lekker op tijd, dus we hadden 3 uur overstap tijd. De vlucht naar Amsterdam zat lekker vol nuchtere hollanders (lees Amsterdammers.. hahaha.. blij dat wij niet naar Bali zijn geweest ;-)). Deze vlucht is wel echt super vermoeiend.. hij duurt 12 uur. Het was gelukkig wel een rustige vlucht. En toen eindelijk, om 6.34 landden we dan weer op Nederlandse bodem. 

Het is een raar, maar toch ook wel fijn gevoel om weer terug te zijn. Jammer dat we niet langer konden blijven, maar wel heel fijn om weer in je eigen huis te zijn, met je eigen douche en je eigen bed. De tassen kwamen gelukkig snel en we hebben gelijk de katjes opgehaald. Zodra we weer binnen waren, waren de katjes weer helemaal thuis.. en wij ook! 

Het was een onvergetelijke, super mooie reis. Het was heel intens en soms ook echt vermoeiend, maar absoluut de moeite waard. Hopelijk is dit niet onze laatste reis naar Australie geweest!

Nu weer thuis, wasjes wassen, boodschappen doen en de ogen open houden tot het tijd is om naar bed te gaan. 

Dank jullie wel voor het lezen van onze blog. Wij vonden de reacties (op de blog en op facebook) erg leuk om te lezen!!
1 Response
  1. Bianca Hulst Says:

    Welkom terug! Het was leuk om jullie verhalen te lezen en ik heb mooie foto's voorbij zien komen. Stiekem wel een beetje jaloers hoor ;)!
    Een ervaring die niemand jullie meer kan afpakken en waar je nog altijd van kan nagenieten.

Een reactie posten

abcs