Cape Keraudren

Nou, dat er koetjes rondliepen, werd de volgende morgen wel duidelijk........ een mooie hoop stront achter ons campertje! Hihi!

Volgens een man die we gisteren hebben gesproken, moesten we echt naar Cape Keraudren. Blijkbaar een zeer mooi stukje strand en je kon er kamperen! Nou ja, dat moeten we dan maar uitproberen toch?! We moesten via Port Hedland rijden. Onderweg kwamen we echt meeeeega veel roadtrains tegen. Weet je trouwens dat die dingen soms wel meer dan 100 (!!!!!!!) wielen hebben!! Ze zijn echt mega groot. Ze komen uit Port Hedland, omdat daar een grote haven zit (en ook hier heb je veel mijnen zitten). Port Hedland zelf.. hmm.. vies industriestadje.. niet zo heel boeiend, dus snel doorheen gereden. De afslag Cape Keraudren was duidelijk aangegeven vanaf de snel weg (en zo'n 6 km dirt road, dus dat was te doen). We moesten bij de Rangers de fees betalen om binnen te komen en om te overnachten. We konden kiezen uit een aantal plekken om je camper neer te zetten. Bij het strand was een mooie plek, of bij de rotsen, dan kon je over de cape heenkijken. We kozen voor het plekje bij het strand. Mooi zand.. mooi uitzicht.. helaas ook heeeeeeeeeel zacht zand.. Steken, steken, stuck.. woeps...... we konden niet meer voor- of achteruit. De buurman had het geheel al aan staan kijken en die kwam al met een schep om ons uit te graven... Tnx!! Een klein stukje verder was het ietsje harder zand, dus daar moesten we wel uite kunnen komen. Zo.. stoetjes en tafeltje eruit.. klaar! En als je denkt dat het eigenlijk niet meer mooier kan... t kan hoor!! Echt. Wat is dit gaaf. Je staat gewoon aan het strand (helaas was mijn fotocamera leeg.. dus die foto's zullen jullie thuis wel zien). Wouter heeft nog lekker kunnen vliegeren en we hebben een hele lange strandwandeling gemaakt. Je kunt hier meeeega grote schelpen vinden.. hier is schelpen zoeken tenminste nog leuk. Het kan echt gekker en nog mooier en nog groter! Het was eb, dus er waren allerlei poeltjes waar nog heel veel diertjes in zaten. We hebben zelfs een octopus gezien! Die vond ons niet zo grappig, want we werden met water bespoten (en daar was manneke pis niks bij!!). Zoo mooi. 








Heel toevallig stonden er Nederlanders naast ons, dus toen we terugkwamen, hebben we even lekker met hun zitten kletsen. Zij reizen hier voor een jaar rond en gaan daarna naar Nieuw-Zeeland. Aan de andere kant kwam een Duitser staan. Een hele aardige en energieke man die ook al met pensioen was. Hij reed nu een stuk alleen hier en hij zou zijn vrouw in Broome op gaan halen en dan zouden ze samen ook nog een stuk gaan reizen.
Het enige minpuntjes van dit mooie iddylische plekje zijn de wc's en zandVLOOIEN (mitchies)!!! OMG!! Die zuigen gewoon bloed uit je waar je bij staat en met tientallen tegelijk!!! Brr.. snel de camper in. Gelukkig was dat niet de hele dag door. Maar ook hier 's avonds weer een mooie zonsondergang bekeken en 's nachts weer meeeeega veel sterren!
0 Responses

Een reactie posten

abcs