Marinepark Ningaloo


De dag daarna weer op weg naar Coral Bay. We wilden daar alleen even een tussenstop maken om het te bekijken en dan doorrijden naar Exmouth. Echt zo mooi ook weer. Helder blauw water... mooi wit zand.. mooie baai met rustig water. Goed om te snorkelen. 








Maar we hebben wat mooie foto’s gemaakt en reden daarna door naar Exmouth. Daar hebben we de camper op een camping gezet. Exmouth zelf viel ons een klein beetje tegen. Het was er ook echt meeeeega druk, dus een camping in het Cape Range NP konden we wel vergeten. Wel hebben we even kort gevliegerd op het strand en daarna hebben we genoten van de zonsondergang vanuit het Lighthouse-uitzichtpunt. We hebben besloten om lekker terug te rijden naar Coral Bay (na een nachtje alles opladen, want nu hebben we nog stroom...).

En nu zijn we dus in Coral Bay (1600 km gereden inmiddels) en hebben we gisteren al genoten van de ontzettend mooie onderwaterwereld. Vandaag gaan we weer snorkelen en vanmiddag gaan we een quad-bike/snorkel tour doen. We staan op een mooie camping en hebben uitzicht op het strand. Morgen gaan we op weg naar Karijini NP. 

We genieten hier echt enorm en we staan elke dag weer verbaasd over .. tja.. eigenlijk alles.. de natuur, de dieren en de mensen. Ik dacht altijd dat het zo overdreven was dat de mensen hier zo aardig zijn.... maar het is gewoon echt zo!! Overal kun je een praatje maken en het is overal: ‘no worries mate!’. Heerlijk. Wij genieten!
5 Responses
  1. Anoniem Says:

    Leuk om jullie reis zo te volgen.....
    Ik wens jullie een waanzinnig mooie tijd toe....en ben ontzettend benieuwd naar alle foto's!

    Liefs uit Barendrecht van Martine

  2. Anoniem Says:

    Nounou; een hele belevenis voor jullie.
    Geniet er van met z'n tweeën; dit is echt een ervaring om nooit te vergeten !

    Groeten, Eddy Mouws

  3. Anoniem Says:

    Geweldig!! Heerlijk om te lezen dat jullie zo geweldig aan het genieten zijn!!! Wow, begint hier ook weer flink te kriebelen!!! :-) groetjes Eric

  4. marcel Says:

    Hey Wouter en Floortje,
    hartstikke leuk om jullie verhalen te lezen. brings back memories :-)
    veel plezier nog.
    Groet Marcel de Vries

  5. Anoniem Says:

    Hoi wat leuk om jullie verhalen te lezen net of we erbij zijn.
    Het is er mooi hè .
    Ook wij zijn weer helemaal terug in onze reis toen .
    Geniet ervan en zo te lezen doen jullie dat ook wel ha ha.
    Met jullie minoes en mistyman gaat het goed hoor zijn nu helemaal aan ons gewend en het huis.

Een reactie posten

abcs