Goodday mate!


Zo, er is inmiddels al heel wat gebeurd en we hebben al een hele hoop kunnen zien sinds we de laatste keer achter een computer hebben kunnen zitten :-). Internet is hier niet zo goed aan te komen en als we eenmaal op de highway zitten, zijn we helemaal niet bereikbaar.. radiostilte.. hahaha.. Foto’s is helaas ook niet mogelijk om op internet te krijgen, dus daar zullen jullie op moeten wachten J. Ook weten we niet wanneer we weer op internet kunnen.. dus geniet maar lekker van de volgende verhalen ;-).

Perth:



We zullen bij het begin beginnen: de camper ophalen! We gingen met de taxi naar de ophaalplek van Apollo in Perth en we waren daar redelijk op tijd. We konden na de laatste inspecties en uitleg de camper gelijk meenemen. Wouter reed er mee weg… en ik moet zeggen: knap gedaan!! Niet afgeslagen en gelijk aan de goede kant van de weg J. Eventjes aan de kant gestaan om te bepalen hoe we naar de dichtstbijzijnde supermarkt konden komen (en dankzij de tom-tom van Geert waren we er zo! Tnx!!). We moesten heel wat hebben en al snel was onze kar helemaal vol. Bij de kassa vroeg die vrouw: ‘Are you moving into your new home?’ Wij: ‘No, we are moving into our campervan!’. Ze vond het helemaal geweldig en wilde gelijk weten waar we naar toe gingen en ze wenste ons een fijne vakantie. We hebben de spullen zo snel mogelijk in de camper gegooid om zo snel mogelijk de stad uit te kunnen rijden, voordat de spits los zou barsten. We zijn uiteindelijk 50 km buiten Perth beland. Na het opruimen van de camper, voor het eerst geslapen.. en t is goed te doen!!

De volgende dag werden we wakker door de papegaaien. Erg grappig om te zien hoe anders het hier allemaal is. We gingen snel weer onderweg, richting Kalbarri. Dat waren behoorlijk wat kilometers, dus we konden mooi bepalen hoe lang we met een tank konden doen en hoe ver we konden rijden op 1 dag. We hebben vandaag ook de eerste kangoeroes gespot!! .... Helaas wel dood langs de kant van de weg....... En dat waren er veel!! Echt zo zielig.. maar ja. We zijn langs The Pinnacles gereden. Dit is een nationaal park, met heel veel kleine lime stone rotsen die uit de grond steken. 



We hebben eerst een wandeling er doorheen gemaakt en daarna zijn we er met de auto doorheen gereden. Echt prachtig!! Het is eigenlijk gewoon niet te beschrijven hoe mooi (en ook weer uitgestrekt en groot) het hier is.


We zijn naar Northhampton gereden, dat was wel de max van die dag. We kunnen zo’n 400 km rijden met een tank en 500 km per dag rijden is toch wel voldoende. De wegen zijn echt eindeloos lang.. ga je een heuvel over, zie je alleen maar een grote lange weg rechtdoor naar de horizon. Ook qua omgeving is het echt eindeloos. Je kunt eindeloos ver weg kijken en je kunt kilometers lang niemand tegenkomen. In Northhampton hebben we op een kleine dorpscamping gestaan, maar het sanitair is overal prima hier, en je zet je camper neer en je bent klaar!! Stoeltjes naar buiten, en klaar is kees :-).
1 Response
  1. Anoniem Says:

    Klinkt helemaal geweldig !
    Gr patries

Een reactie posten

abcs